Din kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sök produkt
Produkter
Produkter
  • SEL DE GUERANDE

SEL DE GUERANDE

Salt är ett näringsämne som är nödvändigt för liv och god hälsa. Ett salt som är obehandlat är oftast rosa eller gråfärgat. Det innehåller naturligt magnesium och andra spårämnen som är viktiga för oss människor. De kemiska reaktionerna i kroppen som stödjer enzymfunktion, energiproduktion, hormonproduktion, transport av protein samt många andra biokemiska processer kan inte fungera utan tillgång till salt. Det är en nödvändig komponent samt livsviktig för vår hälsa.  

Vanligt bordssalt är oftast kritvitt, raffinerat och renat vilket gör att magnesium och spårämnen har försvunnit genom behandlingsprocessen. Dessutom innehåller detta salt också klumpförebyggande medel, något som inte är naturligt.

Nedan finns det salt jag använder när jag lagar mat, ett riktigt bra ljusgrått salt som smakar gott och som både är nyttigt och innehåller viktiga mineraler och spårämnen. 


Fleur de Sel de Guérande
Le Guérandais Guérande Salt är producerat av havet, solen, vinden och handplockas av saltarbetare som använder sig av kunskap och teknik som är över tusen år gammal.
Pris: 129kr
Art.nr: fleurdesel    

Priserna visas inkl. moms

Språk / Valuta
Swedish 
Priser visas Inkl. moms
Nyhetsbrev
Organic Maroccan Lava... En super lera med peeling, rengöring och avgiftande...
150kr
199kr 
Organic Raw Chocolate... För er som älskar choklad och vill unna er något al...
150kr
/ Nyheter!
Reklam
Copyright © Madeleines Choice