Din kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sök produkt
Produkter
produkt

Prescript Assist

Prescript-Assist® är en supersammansättning av 29 jordbaserade organismer tillsammans med humussyra och fulvosyra. Den används till personer med diverse magbesvär. Effektivt resultat.

Prescript-Assist® är ett så kallad synbiotika eftersom den innehåller både probiotika samt prebiotika, dvs näring till mikroorganismerna. Prescript-Assist® innehåller en sammansättning av 29 probiotiska stammar särskilt utvalda för att efterlikna den naturliga mikrofloran i traditionella och paleolitiska dieter.

Klinisk forskning, bla en dubbelblind placebokontrollerad studie*, visar att Prescript-Assist® bidrar med hälsosamma mikroorganismer till tarmen, främjar en frisk gastrointestinal miljö, ger lindring vid magbesvär och uppsvälldhet samt vid dålig matsmältning och relaterat illamående, främjar en normal avföring, minskar gasbildning och bidrar till allmänt välmående. Den kan vara mycket hjälpsam vid både förstoppning och diarré.

Rekommenderad dos: Använd 1 kapsel per dag. Om du har svåra magbesvär ta 2 kapslar per dag den första månaden och övergå sedan till 1 kapsel per dag. En del personer som har tex SIBO, IBS och liknande tarmbesvär kan behöva använda mindre till en början och bygga upp dosen. Det går bra att öppna kapseln och strö ut en del av innehållet över tex mat. Prova dig fram till det som fungerar bäst för dig.

Även husdjur med magproblem (tex hund och katt) kan med fördel använda Prescript-Assist®. Strö ut innehållet över deras mat.

Varför är Prescript-Assist® ett bra val och vad skiljer den ifrån andra probiotika?

  • Behöver inte kylförvaras.
  • Bakterierna når tarmen oskadda av magsyra tack vare den speciella struktur som omger dem.
  • Innehåller Bacillus subtilis som återfinns i traditionellt syrad mat.
  • 29 synbiotiska varianter särskilt utvalda för att efterlikna den naturliga flora som återfinns i traditionella och paleolitiska dieter.
  • Bevisat hållbar i över 2 år även vid lagring i 37 graders värme.
  • Innehåller även prebiotika - humussyra och fulvosyra.
  • Glutenfri, mjölkfri och vegansk.


Prescript-Assist® kan vara speciellt lämpligt för dig med IBS (irritable bowel syndrome), särskilt om du besväras av diarré eller omväxlande lös och trög mage. 

Varför behöver vi mikrober?
Visste du att bara en av tio celler i din kropp är mänsklig? Resten tillhör mikroorganismer. Varje mikrob som bor i din kropp har sin egen uppsättning gener och dessa gener påverkar flera av din kropps funktioner. Till exempel behövs somliga mikroorganismers gener för att bryta ned kostfiber, aminosyror, giftiga kemikalier och andra behövs för att tillverka vitaminer och ytterligare några påverkar immunförsvaret och matsmältningen.

Människan och mikroorganismerna är så beroende av varandra att vi mer borde se på oss själva som en sorts super-organism. Det är ändå lätt hänt att mikrofloran i magen blir obalanserad vilket kan ha mycket negativa effekter på matsmältning, eliminering och vår allmänna känsla av välbefinnande. Ett av de bästa sätten att främja maghälsan är att "återplantera" hjälpsamma bakterier.

Prescript-Assist® är en supersammansättning av 29 jordbaserade organismer tillsammans med humussyra och fulvosyra. De sista är sk prebiotika - de ger näring och främjar förökningen av mikroorganismerna.

Mikrofloran i Prescript-Assist® är klass-1 mikroekologiska enheter som är typiska för de som återfinns i tarmsystemet hos en frisk människa.

Prescript-Assist® har utvecklats och testats under mer än 6 år. Det är ett av marknadens mest effektiva probiotiska tillskott för att återställa tarmens bakterieflora i de fall där balansen rubbats pga antibiotika, läkemedel, dålig kost, stress och matsmältningsproblem.

Många kända hälsoprofiler rekommenderar Prescript-Assist®, bla Dr Amy Myers och Chris Kresser.
http://chriskresser.com/5-uncommon-uses-for-probiotics


Ingredienser:

Varje 600mg kapsel av Prescript-Assist® innehåller en specialblandning av leonardit och följande mikroorganismer:

Arthrobacter agilis, Arthrobacter citreus, Arthrobacter globiformis, Arthrobacter luteus, Arthrobacter simplex, Acinetobacter calcoaceticus, Azotobacter chroococcum, Azotobacter paspali, Azospirillum brasiliense, Azospirillum lipoferum, Bacillus brevis, Bacillus macerans, Bacillus pumilus, Bacillus polymyxa, Bacillus subtilis, Bacteroides lipolyticum, Bacteriodes succinogenes, Brevibacterium lipolyticum, Brevibacterium stationis, Kurthia zopfii, Myrothecium verrucaria, Pseudomonas calcis, Pseudomonas dentrificans, Pseudomonas fluorescens, Pseudomonas glathei, Phanerochaete chrysosporium, Streptomyces fradiae, Streptomyces cellulosae, Streptomyces griseoflavus.

Övriga ingredienser:
Vegetarisk cellulosa-kapsel
Denna produkt innehåller ej tillsatser av mjölk, ägg, fisk, jordnötter, (andra) nötter, skaldjur, soja, vete, jäst, gluten, majs eller konserveringsmedel.

För mer information klicka här: http://www.prescript-assist.com/products/#sthash.3NzQyoCc.dpuf

Innehåller: 60 kapslar

Art.nr: PSA17
Vikt: 400 gram

Kunder som köpte denna produkt köpte även:

Collagen Hydrolysate Från kor som äter endast 100% gräs. Ett måste för d...
445kr
Konsten att äta, trän... En fantastisk bok om träning, kost och hälsa som al...
295kr
Rosita EVCLO Nyhet! Torskleverolja av högsta kvalitet, tillverka...
389kr

Rosita EVCLO 90 Kapslar En torskleverolja från Norge som är kallprocessad v...
339kr
Språk / Valuta
Swedish 
Priser visas Inkl. moms
Nyhetsbrev
Organic Raw Chocolate... För er som älskar choklad och vill unna er något al...
150kr
/ Nyheter!
Reklam
Copyright © Madeleines Choice