Din kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sök produkt
Produkter
produkt

Organic Raw Chocolate Face Pack

För er som älskar choklad och vill unna er något alldeles extra. Ansiktsmask i form av rå kakao som ger huden alla de antioxidanter den behöver för en frisk hy.

Detta är en underbar ansiktsmask som bidrar till att främja en len hy. Den är gjord på fyra naturliga ingredienser noggrant utvalda för sina näringsrika och förskönande egenskaper. Den innehåller rå kakao som har den högsta kända källan till antioxidanter i världen, röd lera, ekologisk gurkmeja och ekologisk amla fruktpulver.

Den rengör försiktigt huden och hjälper till att dra ut gifter. Den är lämplig för alla hudtyper och för både män och kvinnor.

 Ingredienser: Den magiska blandningen av ingredienser i Raw Gaias Raw Choklad Face Pack är följande:
- Ekologisk Raw Choklad Pulver. Näringsinnehållet i rå kakao är helt enkelt häpnadsväckande. Det finns över 25.200 antioxidanter i en enda sked av rå kakao! Antioxidanter är underbara för din hud, eftersom de absorberar fria radikaler, som orsakar cell- och vävnadsskada samt leder till för tidigt åldrande.
- Soltorkad röd lera: Rik på spårämnen och mineraler, särskilt järn. Det är bra för toning och rengöring och lämnar huden strålande. Röd lera är lika skonsam som grön lera och passar alla hudtyper, särskilt känslig hud.
- Ekologisk gurkmeja. Gurkmeja har använts i århundraden för att få en frisk lyster i huden samt att göra den mjuk och smidig. Det bidrar också till att främja en jämn hy. I Indien till exempel, används det traditionellt för pigmentfläckar och andra fläckar. Gurkmeja kan också hjälpa de med hudåkommor såsom eksem, psoriasis och acne.
- Ekologisk amla fruktpulver: Amla är en Aryuvedic ört och är känd för sina underbara egenskaper på hud och hår. Kallas även det indiska Krusbäret och är rikt på C-vitamin, därav mycket näringsrikt. Det rengör huden på djupet och främjar en ny, ljus hy.

Gör så här: Blanda 1 tesked pulver med lite vatten. Applicera på tvättat ansiktet, låt verka i 5-10 minuter och skölj sedan av.

50g

Art.nr: RGORCFP
Vikt: 400 gram
Språk / Valuta
Swedish 
Priser visas Inkl. moms
Nyhetsbrev
Organic Raw Chocolate... För er som älskar choklad och vill unna er något al...
150kr
/ Nyheter!
Reklam
Copyright © Madeleines Choice