Din kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sök produkt
Produkter
Produkter
  • NYA PRODUKTER

NYA PRODUKTER


Celtic sea salt Fine Ground
Celtic sea salt räknas som ett av världens finaste salt och är känt för sin utsökta smak och höga mineralvärde. Saltet är helt oraffinerat och fritt från tillsatser. Saltet passar bra både till matlagning och i sportflaskan
Pris: 139kr
Art.nr: fineground    
Light Grey Celtic Sea Salt
Celtic sea salt räknas som ett av världens finaste salt och är känt för sin utsökta smak och höga mineralvärde. Saltet är helt oraffinerat och fritt från tillsatser.
Pris: 99kr
Art.nr: celticgrey    
NATURLIGT RENT - LIGHT
Används som ett allrengöringsmedel till glas, speglar, fönster och ömtåliga ytor. Det innehåller inga som helst kemikalier eller syntetiska tillsatser och är helt säkert såväl för miljön som för människor och djur.
Pris: 89kr
Art.nr: NRL    
NATURLIGT RENT - MEDIUM
NATURLIGT RENT är ett allrengöringsmedel för kök och badrum, frukt och grönsakssköljning, hudrengöring, blöjbyten, leksaker, djurvård, lättare fläckborttagning. Det innehåller inga syntetiska tillsatser och är helt säkert såväl för miljön som för människor och djur.
Pris: 89kr
Art.nr: NRM    
NATURLIGT RENT - STRONG
NATURLIGT RENT är ett allrengöringsmedel för hårdare smuts i kök och badrum, avlopp, kakel, toaletter, ugn, stearin Det innehåller inga syntetiska tillsatser och är helt säkert såväl för miljön som för människor och djur.
Pris: 89kr
Art.nr: NRS    
Prescript Assist
Prescript-Assist® är en supersammansättning av 29 jordbaserade organismer tillsammans med humussyra och fulvosyra. Den används till personer med diverse magbesvär. Effektivt resultat.
Pris: 499kr
Art.nr: PSA17    
Rosita EVCLO
Nyhet! Torskleverolja av högsta kvalitet, tillverkas utan värme som gör att alla näringsämnen finns naturligt kvar i oljan. Torsken är vildfångad och oljan är gjord i vårt grannland Norge. Mild och len i smaken.
Pris: 389kr
Art.nr: EVCLO    
TALLOW BALM by Madeleines Choice
En helt unik hudsalva som består av talg, olivolja och eteriska oljor. Använd den som daglig ansiktskräm eller på hela kroppen. Den passar perfekt till torr hy och för de som har eksem, solskadad hy, psoriasis, akne m.m.
Pris: 149kr
Art.nr: TBC12    

Priserna visas inkl. moms

Språk / Valuta
Swedish 
Priser visas Inkl. moms
Nyhetsbrev
Organic Raw Chocolate... För er som älskar choklad och vill unna er något al...
150kr
/ Nyheter!
Reklam
Copyright © Madeleines Choice