Din kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sök produkt
Produkter
Produkter
  • NATURLIGT RENT - Rengöringsmedel

NATURLIGT RENT - Rengöringsmedel

Bästa naturliga rengöringsmedlet. Jag helt enkelt älskar det och använder det till allt. Välj mellan LIGHT, MEDIUM och STRONG.

Effektivt men bäst av allt är att det inte luktar en massa kemikalier - för kemikalier är något det INTE innehåller. Det är helt nekelt gjort på kokosolja och enzymer som jobbar för att få bort smuts och fett. Användningsområdena är oändliga. 


NATURLIGT RENT - LIGHT
Används som ett allrengöringsmedel till glas, speglar, fönster och ömtåliga ytor. Det innehåller inga som helst kemikalier eller syntetiska tillsatser och är helt säkert såväl för miljön som för människor och djur.
Pris: 89kr
Art.nr: NRL    
NATURLIGT RENT - MEDIUM
NATURLIGT RENT är ett allrengöringsmedel för kök och badrum, frukt och grönsakssköljning, hudrengöring, blöjbyten, leksaker, djurvård, lättare fläckborttagning. Det innehåller inga syntetiska tillsatser och är helt säkert såväl för miljön som för människor och djur.
Pris: 89kr
Art.nr: NRM    
NATURLIGT RENT - STRONG
NATURLIGT RENT är ett allrengöringsmedel för hårdare smuts i kök och badrum, avlopp, kakel, toaletter, ugn, stearin Det innehåller inga syntetiska tillsatser och är helt säkert såväl för miljön som för människor och djur.
Pris: 89kr
Art.nr: NRS    

Priserna visas inkl. moms

Språk / Valuta
Swedish 
Priser visas Inkl. moms
Nyhetsbrev
Organic Raw Chocolate... För er som älskar choklad och vill unna er något al...
150kr
/ Nyheter!
Reklam
Copyright © Madeleines Choice