Din kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sök produkt
Produkter
Produkter
  • GREEN PASTURE

GREEN PASTURE

Green Pastures torskleverolja är framställd genom fermentering som baseras på en naturlig jäsningsprocess utan värme. Detta gör att torskleveroljan innehåller de naturliga A- och D-vitaminerna samt de ömtåliga fetterna DHA och EPA. Vitaminerna är viktiga för att vi ska kunna tillgodogöra oss mineraler och proteiner i kroppen. 

Jag tar dagligen fermenterad torsklever då jag har förstått vikten av att få i mig A- och D-vitamin samt fettsyrorna DHA och EPA. Det finns ingen torskleverolja på marknaden idag som är fermenterad och så naturlig som Green Pasture's torskleverolja. 

Vad säger de personer som tar Blue Ice fermented cod liver oil?
Starkare immunsystem - mer energi - ryggvärk har försvunnit - snabbare återhämtning efter träning och muskelskada - förbättrar artros - friskare hud, acne har försvunnit hos många - förbättrad sömn - friskare hår och naglar -  friskare tänder och tandkött - mindre deppig under vinter halvåret - smärtlindrar.


Fermented CLO Regular 237ml
Fermenterad torskleverolja av bästa kvalité. Innehåller naturligt A- och D-vitamin samt de viktiga fettsyrorna DHA och EPA. Flytande och lätt att blanda ner i juice eller yoghurt. Ett bra val för små barn.
Pris: 412kr
Art.nr: BIFCLORF    
Fermented CLO Cinnamon Tingle 237ml
Flytande fermenterad torskleverolja av bästa kvalité med smak av kanel. Innehåller naturligt A- och D-vitamin samt fettsyrorna DHA och EPA. Bra för de personer som inte kan svälja kapslar och för barn som inte tycker om smaken av fisk.
Pris: 412kr
Art.nr: BIFCLOCT    
Fermented CLO Orange 237ml
Flytande fermenterad torskleverolja av bästa kvalité med smak av apelsin. Innehåller naturligt A- och D-vitamin samt fettsyrorna DHA och EPA. Bra för de personer som inte kan svälja kapslar och för barn som inte tycker om smaken av fisk.
Pris: 412kr
Art.nr: BIFCLOOO    
Fermented CLO 120 Capsules
Fermenterad torskleverolja av bästa kvalité. Innehåller naturligt A- och D-vitamin samt de viktiga fettsyrorna DHA och EPA. 120 kapslar.
Pris: 359kr
Art.nr: BIFCLONGC    
Blue Ice Royal Gel Regular 240ml
Fermenterad torskleverolja blandad med smörolja. En naturlig källa av omega 3, 6, 7 och 9 fettsyror samt många andra viktiga näringsämnen.
Pris: 449kr
Art.nr: BIRBOCLOB    
Blue Ice Royal Gel Cinnamon 240ml
Fermenterad torskleverolja blandad med smörolja och smak av kanel. En naturlig källa av omega 3, 6, 7 och 9 fettsyror samt många andra viktiga näringsämnen som vitamin A, D, K mfl. Perfekt till barn.  
Pris: 449kr
Art.nr: BIFCLOBOCF    
Blue Ice Royal 120 Capsules
Fermenterad torskleverolja blandad med näringsrik smörolja. En naturlig källa av omega 3, 6, 7 och 9 fettsyror samt många andra näringsämnen och fettlösliga vitaminer som A,D och K.
Pris: 379kr
Art.nr: GPCBOC    

Priserna visas inkl. moms

Språk / Valuta
Swedish 
Priser visas Inkl. moms
Nyhetsbrev
Organic Raw Chocolate... För er som älskar choklad och vill unna er något al...
150kr
/ Nyheter!
Reklam
Copyright © Madeleines Choice