Din kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sök produkt
Produkter
produkt

Fleur de Sel de Guérande

Le Guérandais Guérande Salt är producerat av havet, solen, vinden och handplockas av saltarbetare som använder sig av kunskap och teknik som är över tusen år gammal.

BESKRIVNING
Fleur de Sel de Guérande, är det finaste av salter. Fleur de Sel skördas i Guérandes salta våtmarker, sent på eftermiddagen under mycket torrt väder. När kombinationen av solen och en torr ostlig vind möts, bildas kristaller på ytan av "oeillets". Saltet skördas för hand innan det faller ner till bottnen och är därför helt vitt eftersom det aldrig varit i kontakt med lera. Det mycket speciella väderförhållandet och den lilla mängd som blir producerat gör det till en sällsynt och mycket eftertraktad produkt. Fleur de Sel är känt bland kockar för dess aromförstärkande effekt. Saltet är mycket eftertraktat för sin doft av viol och rekommenderas starkt som bordskrydda.

Används till: Passar perfekt till grillat, grönsaker, sallader och inte minst till en härlig god olivolja och gott bröd.

Om salt från Le Guérande:

Le Guérandais Guérande Salt är producerat av havet, solen, vinden och handplockas av saltarbetare som använder sig av kunskap och teknik som är över tusen år gammal.

Till skillnad från industriellt raffinerade salter så genomgår Le Guérandais Guérande Salt inte någon form av tvättning eller kemisk behandling. Saltet är helt naturligt och utan några som helst tillsatser som klumpförebyggande medel, flödes förbättring, fluor, jod eller nitrit.

Le Guérandais Guérande Salt är ett 100% naturligt havssalt och certifierat enligt Nature & Progrés standards för ekologisk produktion. Det är sorterat och skiktat för att försäkra att du erbjuds bästa hållbara kvalitet.

Dosering: Efter eget tycke och smak. Prova dig fram.

Förvaring: Förvaras torrt och i rumstemperatur.

Nettovikt: 500 g

Art.nr: fleurdesel
Vikt: 500 gram
Språk / Valuta
Swedish 
Priser visas Inkl. moms
Nyhetsbrev
Organic Raw Chocolate... För er som älskar choklad och vill unna er något al...
150kr
Organic Maroccan Lava... En super lera med peeling, rengöring och avgiftande...
150kr
199kr 
/ Nyheter!
Reklam
Copyright © Madeleines Choice