Din kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sök produkt
Produkter
Om mig

Hej!

Jag heter Madeleine Blomberg och är 30 år gammal. I 10 års tid har jag bott utomlands och arbetat som fotomodell. I samband med detta har jag haft förmånen att resa runt i världen och fått arbeta med flera av de främsta modehusen
och fotograferna. Det har varit en spännande och intressant erfarenhet samtidigt som jag har fått träffa en hel del intressanta människor. Sedan våren 2012 bor jag numera i Halmstad. 

Mitt liv som modell har fått mig att förstå att hälsa och skönhet kommer inifrån. Att uppnå en sund hälsa gör man
genom att äta riktigt bra näringsrik mat utan tillsatser, konserveringsmedel, färgämnen, eller andra konstgjorda ämnen. Jag har blivit medveten om kostens och livsstilens betydelse för hur jag mår och att skönhet verkligen kommer inifrån.

Under tiden jag bodde i New York, kom jag i kontakt med Weston A. Price Foundation.
http://www.westonaprice.org/
 Där fick jag mycket bekräftat, för att uppnå optimal hälsa bör man äta en traditionell kost, helt enkelt en sådan kost som våra förfäder har ätit sedan generationer tillbaka. Det handlar bland annat om att äta mycket av bra fetter, dra ner på socker och att äta enzymrik mat som främjar och underlättar matsmältningen. Något som Weston A Price Foundation förespråkar är att vi bör ta en daglig dos av fermenterad torskleverolja. 

En person som har betytt mycket för mig och som har lärt mig mycket om en hälsosam livsstil är Paul Chek som driver CHEK Institute i San Diego. Jag har gått kurser inom hans Holistic Lifestyle Coaching program och jag finner Pauls holistiska syn på hälsa harmoniera med min egen.

På bilden ser ni mig och min underbara lilla dotter som föddes juni 2015. Idag har jag även en son som föddes i december 2016. Just nu driver jag Madeleine's Choice samtidigt som jag är mammaledig. 

Min ambition med Madeleine's Choice är att hitta utvalda unika produkter till Dig och Din familj som främjar hälsa och värnar om miljön. 

Jag hoppas att du kommer tycka om produkterna lika mycket som jag gör och undrar du något över en produkt eller vill du kanske bara prata av dig lite om kost och hälsa.. I så fall är du varmt välkommen att höra av dig. 

Vänligast, Madeleine

 


Språk / Valuta
Swedish 
Priser visas Inkl. moms
Nyhetsbrev
Organic Raw Chocolate... För er som älskar choklad och vill unna er något al...
150kr
/ Nyheter!
Reklam
Copyright © Madeleines Choice