Din kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sök produkt
Produkter
Produkter
  • CELTIC SEA SALT

CELTIC SEA SALT

Salt är ett näringsämne som är nödvändigt för liv och god hälsa. Ett salt som är obehandlat är oftast rosa eller gråfärgat. Det innehåller naturligt magnesium och andra spårämnen som är viktiga för oss människor. De kemiska reaktionerna i kroppen som stödjer enzymfunktion, energiproduktion, hormonproduktion, transport av protein samt många andra biokemiska processer kan inte fungera utan tillgång till salt. Det är en nödvändig komponent samt livsviktig för vår hälsa.  

Vanligt bordssalt är oftast kritvitt, raffinerat och renat vilket gör att magnesium och spårämnen har försvunnit genom behandlingsprocessen. Dessutom innehåller detta salt också klumpförebyggande medel, något som inte är naturligt.

Nedan finns det salt jag använder när jag lagar mat, ett riktigt bra ljusgrått salt som smakar gott och som både är nyttigt och innehåller viktiga mineraler och spårämnen. 


Celtic sea salt Fine Ground
Celtic sea salt räknas som ett av världens finaste salt och är känt för sin utsökta smak och höga mineralvärde. Saltet är helt oraffinerat och fritt från tillsatser. Saltet passar bra både till matlagning och i sportflaskan
Pris: 139kr
Art.nr: fineground    
Light Grey Celtic Sea Salt
Celtic sea salt räknas som ett av världens finaste salt och är känt för sin utsökta smak och höga mineralvärde. Saltet är helt oraffinerat och fritt från tillsatser.
Pris: 99kr
Art.nr: celticgrey    

Priserna visas inkl. moms

Språk / Valuta
Swedish 
Priser visas Inkl. moms
Nyhetsbrev
Organic Raw Chocolate... För er som älskar choklad och vill unna er något al...
150kr
/ Nyheter!
Reklam
Copyright © Madeleines Choice